Tänk på plattformen som ett kampanjkontor i ett fint rött hus med vita knutar som förvaltas av MittSkifte. Du är välkommen att komma in och använda vår plattform och våra verktyg så länge som vi jobbar mot samma mål och visar respekt mot folk omkring dig. Det betyder att...

  • Det här är en plattform för folk som vill skapa en bättre värld. Av och till kommer vi att inte hålla med varandra om vad som är bättre – det är sunt. Vi tror att världen blir bättre genom att driva progressiva frågor snarare än konservativa. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kampanjer som inte är progressiva.

  • Vi tror på att de extrema klimatförändringarna är skapade av människan. Om du vill debattera vetenskapen bakom detta är det ok, internet är en stor plats och du kan med enkelhet göra det någon annanstans.

  • Vi tror på kvinnors, minoriteters och HBTQ-personers okränkbara rättigheter och tolererar inte rasistiska, sexistiska eller homofobiska kampanjer i vårt hus. Samma sak gäller kampanjer som kan skada människor fysiskt och psykiskt. Vi förbehåller oss rätten att blockera och ta ned kampanjer av individer med en historia i organisationer som vi bedömer bryter mot dessa enkla regler.

  • Det här är inte ett hotell utan ett hus vi har tillsammans. Du är ansvarig för att din kampanj håller en rimligt hög standard och att du gör jobbet för att den ska bli en succé.

  • I vårt hus kan organisationer av olika slag samlas och driva på för en bättre värld. Om du inte städar upp efter dig och låter obehagliga kommentarer ligga kvar kommer vi be dig att lämna huset.

  • Det kommer att finnas saker som inte fungerar och buggar så länge som vi bor här tillsammans. Om det inträffar ber vi om ditt tålamod - vi försöker fixa allt så fort vi bara kan.

  • Om allt detta låter bra är du mer än välkommen, kika runt på vår sida och känn dig som hemma. Vi kan inte vänta på att förändra världen tillsammans.