Till: Kommunen i Piteå

Rädda Badhusparkens café – Låt Tina fortsätta driva cafét i Piteå!

Badhusparkens café är en älskad mötesplats för människor i alla åldrar i Piteå. Varje sommar blir caféet en central plats där både unga och gamla kan njuta av god fika, gemenskap och den vackra parken. Med Tina som ansvarig har caféet blivit en ovärderlig del av sommarupplevelsen, känd för sin kreativitet och nytänkande. 

Tyvärr har kommunen beslutat att stänga caféet då dem begärt handlingar i efterhand som inte var en del av de ursprungliga kontrakten. Detta beslut hotar att beröva Piteborna en av sina mest omtyckta sommartraditioner.

Låt oss tillsammans visa hur viktigt detta café är för vår stad och för alla som ser fram emot att besöka parken varje år.

Skriv under denna namninsamling för att bevara en av Piteås mest älskade traditioner. Tillsammans kan vi säkerställa att Badhusparkens café förblir öppet med Tina Sandström som ansvarig och fortsätter att sprida glädje till alla besökare.

Rädda badhusparkens café och skriv under ❤️

Varför är det viktigt?

Badhusparkens café är en älskad mötesplats för människor i alla åldrar i Piteå. Varje sommar blir caféet en central plats där både unga och gamla kan njuta av god fika, gemenskap och den vackra parken. 
Piteå, Sverige

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL