Hoppa till huvudinnehåll

Till: Migrationsverket

Ge svenska hjälten Abbe och hans familj medborgarskap!

Kära migrationsverket,

Med all rätt så kallas Abbe för Årets Medborgare och en Svensk Hjälte, men i 13 år har Abbe och hans familj väntat på det svenska medborgarskapet.

Det är dags att ge den här familjen lite grundläggande trygghet och säkerhet, det enda Abbe vill är att han och hans familj inte ska behöva oroa sig om deras situation och om vad framtiden innebär för dem.

Visa civilkurage tillbaka, ge dem medborgarskap, nu!

Varför är det viktigt?

Utan Abbe skulle Sverige varit en mycket mörkare och farligare plats att vara på för våra barn.

Abbe föddes i Sverige för 13 år sedan och redan har Abbe och hans familj redan visat prov på otroligt stort civilkurage när Abbe avslöjade en aktiv pedofil i sitt område genom att driva eget detektivarbete. Med sin lyhördhet, tålamod och medkänsla tog Abbe sitt egna initiativ och hjälpte 6 barn att våga berätta om vad det hemska dem blivit utsatta för. Hans familj meddelade och hjälpte föräldrarna till barnen att polisanmäla övergreppen.

Pedofilen har bott och varit aktiv i området i över 20 år, i hans hem hittade man b la bilder och videomaterial på övergrepp som enligt polisen "skulle ta år att gå igenom" och "är det största beslaget av barnpornografi i Sverige".

Abbe och hans familj var på rätt plats, vid rätt tid och tagit dem rätta besluten för att värna om det svenska samhället och deras medmänniskor. Tillsammans har dem visat ett otroligt civilkurage genom att avslöja en pedofil i deras område och hjälpt utsatta barn att berätta sin historia.

Om inte Abbe eller hans familj hade varit i Sverige skulle denna hemska gärningsman aldrig ha blivit avslöjad, stå inför svars och troligtvis fortsatt att utsätta barn för övergrepp, precis som han har gjort i 20 år.

Om inte Abbe eller hans familj varit i Sverige skulle inte de utsatta barnen få en chans till ett bättre liv.

Om inte Abbe eller hans familj varit i Sverige skulle inte vårt samhälle varit en bättre plats.

Så låt oss ge tillbaka för det dom har gett oss, låt oss visa att Abbe och hans familj har en given plats i det svenska samhället genom att skriva på! Denna namninsamling är till för att sätta tryck på Migrationsverket så att dem ger Abbe och hans familj medborgarskap.

Skriv på!
Dela!

Länkar:
https://www.tv4.se/nyheterna/klipp/oro-bland-rinkebybor-misst%C3%A4nkt-pedofil-har-h%C3%A4ktats-13279349

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/aklagaren-om-pedofilfallet-stora-beslag

https://www.expressen.se/nyheter/grannarnas-chock-over-misstankta-pedofilen/

https://www.expressen.se/nyheter/66-arige-mannen-misstanks-for-fler-overgrepp-mot-barn/

https://www.nyhetsbyranjarva.se/pedofil-gripen-i-rinkeby/

Uppdateringar

2020-11-20 10:09:37 +0100

25 underskrifter nådda

2020-09-16 15:25:57 +0200

10 underskrifter nådda