Hoppa till huvudinnehåll

Till: Hylte Jakt & Lantman

Hylte Jakt &Lantman, sluta sälja Aimpoints produkter!

Vi från Isolera Israel vill uppmärksamma att Hylte Jakt & Lantman säljer kikarsikten och andra produkter från det Malmö baserad företaget Aimpoint. Aimpoint har ett samarbete med israeliska vapentillverkaren Emtan, vars gevär Israeliska staten delat ut till illegala bosättare på den ockuperade Västbanken.
Aimpoint är delaktiga i folkmordet i Palestina!

Vi uppmanar alla att både skriva under här men också kontakta Hylte Jakt & Lantman genom att maila till: [email protected]
Använd gärna vår text som inspiration:

“Vi vill uppmärksamma er på att ni på Hylte Jakt & Lantman säljer kikarsikten från det svenska märket Aimpoint som är direkt delaktigt i det pågående folkmordet i Palestina.
Aimpoints produkter säljs förutom på Hylte Jakt & Lantman genom Emtan till både privatpersoner och israeliska institutioner. Israel har under de pågående attackerna mot Gaza gjort sig skyldiga till upprepade och väldokumenterade krigsbrott och brott mot internationell lag. Under samma tid har attackerna från både armén och illegala bosättare mot det ockuperade Västbanken intensifierats, och det är med mycket stor sannolikhet många som dödats med vapen utrustade med rödpunktssikten från Aimpoint. Många av de civila offren är barn.

Som kund till Hylte Jakt & Lantman vill jag inte att mina pengar bidrar till att barn, kvinnor och män dödas på Västbanken. Därför ser jag mig tvungen att sluta handla hos Hylte Jakt & Lantman så länge ni fortsätter sälja Aimpoint produkter.

Jag uppmanar Hylte Jakt & Lantman att snarast avsluta all försäljning av Aimpoints produkter!
Tills detta sker kommer jag att se mig tvungen att uppmana till bojkott av Hylte Jakt & Lantman.

Tack på förhand. “

Varför är det viktigt?

Hylte Jakt & Lantman säljer kikarsikten och andra produkter från det Malmöbaserade företaget Aimpoint. Aimpoint har ett samarbete med israeliska vapentillverkaren Emtan, vars gevär Israeliska staten delat ut till illegala bosättare på den ockuperade Västbanken.
Aimpoint är delaktiga i folkmordet i Palestina!

Uppdateringar

2024-03-18 11:55:34 +0100

100 underskrifter nådda

2024-03-17 22:11:40 +0100

50 underskrifter nådda

2024-03-17 20:15:41 +0100

25 underskrifter nådda

2024-03-17 18:46:52 +0100

10 underskrifter nådda