Hoppa till huvudinnehåll

Till: Trollhättan stad

Lämna tillbaka Leonore, Trollhättan stad!

Lämna tillbaka Leonore, Trollhättan stad!

Lämna tillbaka Leonore till sin familj.

Varför är det viktigt?

Hej,

Den 10 januari i år blev jag överfallen i mitt hem av socialassistenter från Trollhättan stad som kommer och stjäl min nyfödda dotter Leonore 6 dagar gammal från mig.

Jag har aldrig tidigare varit i kontakt med Trollhättan stad eller dessa socialassistenter eller aldrig ens sett dem eller pratat med dem. Jag vet heller ingenting om att de ska komma till mig och är helt oförberedd på detta.

Jag har inte träffat min dotter sedan de kidnappade henne för snart 8 månader sedan och de gömmer henne för mig och de skickar inga bilder på henne.

Vad har de för skäl att göra detta? Inga. Det enda socialassistenter kommer med är lögner.

Jag har anmält detta till polis som ett brott mot mig, vilket det faktiskt är, men de har bara lagt ned min anmälan utan att utreda.

Det är helt oacceptabelt att något sådant här får ske och ingen mer ska behöva råka ut för något sådant här. Den här namninsamlingen kommer lämnas till socialminister Lena Hallengren för att göra henne uppmärksam på att sådant här sker i Sverige och att något behöver göras för att det inte ska hända igen.

Ingen människorättsorganisation i världen skulle skriva under på detta.

Jag vädjar till allmänheten att hjälpa mig att stå emot detta fasansfulla maktmissbruk, övergrepp och förtryck mot mig och min dotter Leonore av de aktuella myndighetspersonerna.

Läs mer på www.stulenbebis.se.

Med vänlig hälsning,

Anna


Anledningar att skriva under

  • Despotism.
  • Myndighetsmaktmissbruk är äckligt.

Uppdateringar

2020-09-14 14:51:56 +0200

10 underskrifter nådda