Hoppa till huvudinnehåll

Till: EBU och folket

"Malmö – Eurovisions epicentrum 2024

Malmö är den perfekta staden att vara värd för Eurovision nästa år av flera anledningar. För det första är Malmö en stad som präglas av innovation och framåtanda. Som en av de mest dynamiska och snabbast växande städerna i Sverige erbjuder Malmö en modern och modern infrastruktur som kan hantera evenemanget på bästa sätt.
Stadens kosmopolitiska natur gör den till en idealisk värdstad för Eurovision. Malmö är känt för sin mångfald och inkluderande atmosfär. Det är en smältdegel av kulturer, vilket skulle ge en unik och berikande upplevelse för både artister och besökare från hela Europa.

Malmö har också visat sig vara en framstående plats för stora evenemang. Staden har tidigare varit värd för Eurovision Song Contest 2013 och har framgångsrikt hanterat den logistiska utmaningen att vara värd för en sådan globalt uppmärksammad händelse. Erfarenheten och expertisen från det tidigare värdskapet skulle säkerställa en smidig och framgångsrik genomförande av evenemanget nästa år.

En annan anledning till att Malmö är det bästa valet är stadens fantastiska kulturella scen. Med en blomstrande musik- och konstnärsgemenskap skulle Malmö erbjuda en fantastisk plattform för att hylla Europas musikaliska talanger. Stadens teatrar, konsertlokaler och nattliv skulle ge en perfekt kuliss för Eurovision Song Contest, och publiken skulle kunna njuta av en mängd kulturella aktiviteter och upplevelser under sin vistelse.

Slutligen skulle Malmös nordiska charm och vackra omgivningar skapa en inspirerande och minnesvärd atmosfär för Eurovision. Besökare skulle kunna utforska stadens pittoreska gamla stadsdel, njuta av dess vackra stränder och upptäcka de skandinaviska kulturella influenserna som präglar Malmö.

Varför är det viktigt?

Jag uppmanar er att stödja min namninsamling för att få Eurovision Song Contest att hållas i Malmö nästa år. Här är några anledningar till varför det är viktigt att Eurovision kommer till Malmö:

1. Mångfald och inkludering: Malmö är känd för sin mångfald och inkluderande atmosfär. Genom att ha Eurovision i Malmö kan vi visa upp Sveriges och Europas kulturella mångfald och skapa en unik och inkluderande musikfest där alla röster får höras och firas.
2. Framtidsorienterad stad: Malmö är en stad som strävar efter innovation och framåtanda. Genom att vara värd för Eurovision kan vi visa upp vår moderna infrastruktur och vår förmåga att hantera stora evenemang på bästa sätt. Detta kommer inte bara att främja staden, utan även hela Sverige och Europa som en plats för dynamiska och framstående musikevenemang
3. Kulturellt utbyte: Eurovision Song Contest är en fantastisk plattform för kulturellt utbyte och att bygga broar mellan länder och kulturer. Genom att välkomna Eurovision till Malmö kan vi främja förståelse, vänskap och samarbete mellan olika nationer och skapa en positiv atmosfär för utbyte av musik, konst och idéer.
4. Ekonomiskt uppsving: Att vara värd för Eurovision är inte bara en fantastisk möjlighet att främja vår stad och region, utan det skulle också innebära ett betydande ekonomiskt uppsving. Evenemanget skulle locka besökare från hela Europa, vilket skulle gynna lokal turism, hotellbranschen, restauranger och andra näringsgrenar, och skapa jobb och tillväxt.
5. Kreativitet och underhållning: Malmö har en blomstrande musik- och kulturscen, och att ha Eurovision här skulle vara en stor ära och en erkänsla av vår stad som en kreativ och underhållningsdriven destination. Det skulle ge lokalbefolkningen och besökarna en möjlighet att njuta av en spektakulär show, fantastiska artister och en minnesvärd upplevelse.

Genom att skriva under denna namninsamling kan vi visa vårt stöd för att få Eurovision 2024 att hållas i Malmö. Låt oss tillsammans skapa en oförglömlig musikfest som hyllar kulturell mångfald, inkludering och kreativitet!

Malmö, Sverige

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Uppdateringar

2023-06-15 12:19:09 +0200

10 underskrifter nådda