Hoppa till huvudinnehåll

Till: riksdagsledamot

LSS lagen måste förbättras,markant!

Kära regering! det kommer en tidpunkt för allt och denna har ni absolut glömt bort överhuvudtaget. Jag brukade rösta fram tills jag insåg att INGEN pratar riktigt om LSS- vården eller LSS- lagen. Vi har samma rätt som alla andra. Svårt för andra att inse och svårt för varje kommun att göra en inblick för alla männsikor som har någon slags rättighet inom LSS lagarna.

Om jag lyckas med skrifter så skulle jag vilja komma upp till riksdagen och stå i talarstolen med fullsatta stolar en del ifrån riksdagen och många ifrån Kommunerna. Och framföra mina åsikter, Och interjuva er en för en och lägga fram varför det är viktigt med behålla LSS Lagen och så val utveckla den till våran ultimata framsteg som en nation.

Jag vill ändra lagen och boende möjligheterna stå dom kan bli ännu mer bättre för vem som helst som ska bo - leva inom LSS lagarna, Gamla som unga det gäller alla.

Varför är det viktigt?

När jag började på bo inom gruppbostad så var inte hjälpen insatsen rätt ordnat, fick sedan en helt ny lägenhet och va händer då, samma sak igen. Jag får en ny personal grupp handplockad och efter 1 år så blir det upplöst och nya ansikten kommer, boendet jag bor på skiljer sig ifrån många andras i standard. spelar ingen roll om det är nybyggda lägenheter alla ska ha rätt till samma som andra har.

I förra boendet kunde man ha både tvätt maskin och torktumlare och även diskmaskin, efter att jag bytte så fanns ingenting, då menar kommunen att JAG ska betala för allt själv och det kostar mer än vad det är värt.